fbpx

Olen puhunut paljon nettivalmennuksista ja auttanut yrittäjiä menestymään niiden kanssa. Tein itse ensimmäisen nettivalmennuksen jo vuonna 2010, joten voin sanoa tietäväni mistä puhun. Tässä on 3 syytä, miksi halusin laittaa nettivalmennukset liiketoimintani keskiöön ja miksi edelleen suosin niitä bisnesmallina. 

  1. Nettivalmennukset auttoivat minua auttamaan suurempaa joukkoa ihmisiä

Ehkä sinäkin olet samanlainen kuin minä tämän suhteen… haluat auttaa mahdollisimman monia ihmisiä muutoksiin. Fyysisien valmennusten tärkeyttä emme pysty tarpeeksi korostamaan, mutta haasteena tulee sen huono skaalautuminen. Yrittäjä myy aikaa rahasta ja käytännössä on itselleen töissä. Pahimmassa tapauksessa hän on “jumissa”, kun joutuu juoksemaan pää kolmantena jalkana asiakkaiden ja eurojen perässä.

Nettivalmennuksien avulla voit auttaa satoja tai jopa tuhansia ihmisiä. Kuvittele minkälaisen impaktin sinäkin voit toiminnallasi saada!

  1. Nettivalmennukset mahdollistivat minulle “mobiilin” elämäntyylin
tomi espanjassa
Olin viime marraskuussa koko kuukauden Espanjassa etätöissä sekä lomailemassa.

Jokainen yrittäjä on yrittäjänä sen takia, koska haluavat elää tiettyä elämäntyyliä. Minulle on ollut tärkeä jo alusta asti rakentaa liiketoiminta, jossa voin matkustaa ja olla fyysisesti missä haluan. Tälläkin hetkellä kirjoitan tätä blogitekstiä Lapista aurinkoisen kinosten keskeltä.

Nettivalmennusten avulla sinäkin voit tehdä töitä mistä päin maailmaa tahansa. Toki voit tehdä hommia myös kotoa, mutta se on siisti ajatus, että voit ottaa työt helposti mukaan minne tahansa. Minullakin on tulossa huhtikuussa kaksi eri ulkomaan reissua ja mikäs siinä. Hoidan valmennushommat aamusta pois ja loppupäivät nautin uusista kokemuksista.

  1. Nettivalmennukset mahdollistivat suuremman liikevaihdon 

Olemme kaikki yrittäjiä ja tosiasia on, että yritys toimii vain ja ainoastaan mikäli euroja tulee tavoitteiden mukaisesti kassaan. Tässä ei ole mitään oikoteitä vaan myynti pitää pystyä tekemään, muuten kyseessä on kerhotoiminta eikä liiketoiminta.

Nettivalmennusten siistein asia on se, että pystyt skaalaamaan myyntiä lähes loputtomiin. Kun nettivalmennus on rakennettu, niin työn määrä on lähes sama, oli asiakkaita sitten 50 tai 500. Tämä mahdollistaa myynnin kasvattamisen ja voiton tekemisen

Lopuksi, nettivalmennukset usein ymmärretään yrittäjien toimesta virheellisesti ja liian mustavalkoisesti. Bisnesmalleja on kymmeniä, joista voit valita sinulle toimivimman setin. Monelle asiakkaalleni olemme esim. rakentaneet ns. hybridimallin, jossa tehdään sekä fyysistä että nettivalmennus-bisnestä. Molemmat tukevat toisiaan, liikevaihto kasvaa ja asiakkaat saavat tuloksia. Kaikki voittavat!

Sanon myös sen, ettei ikinä ole liian myöhäistä aloittaa. Moni pettyneenä sanoo minulle, että ei enää viitsi aloittaa, kun ei ole taitoja ja kun valmennuksia on jo niin monia. Ei siellä ole enää tilaa.

Väärin. Tilaa on AINA hyville valmennuksille. Paras aika aloittaa on nyt! Mieti minkälainen olisi sinun unelmabisnes ja olisiko siinä nettivalmennukset mahdollisesti osana toimintaa? Ehkä sinäkin haluat olla ensi talven pois Suomesta jossain lämpimässä inspiroitumassa ja hoidat valmennukset digitaalisia kanavia hyödyntäen? Tämäkin on täysin mahdollista!

Olen julkaisemassa keväällä 2022 täysin uuden valmennuksen nimenomaan tätä tavoitetta varten. Eli jos olet yrittäjä ja haluat menestyä nettivalmennusten kanssa, tämä tuleva valmennus on kuules se mitä et voi missata!

Liity odotuslistaan tästä linkistä, niin kuulet ensimmäisenä kun ennakkoilmoittautumiset avataan. Lisäksi pääset tietenkin mukaan parhaaseen mahdolliseen.

Tomi Kokko 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}