fbpx

Rakensin oman liiketoimintani nettiin jo vuosia sitten. Se oli minulle hyvin selkeä visio ja tavoite. Halusin tehdä suurempaa toimintaa, auttaa enemmän ihmisiä ja olla paikkariippumaton. Tässä artikkelissa kerron TOP 3 syyt / hyödyt siihen, miksi rakastan tehdä nettivalmennuksia.

(Olen kirjoittamassa parhaillaan kirjaa aiheesta ”Miten julkaiset nettivalmennuksen onnistuneesti”. Lue tarkemmat tiedot täältä ja liity odotuslistalle.)

  1. Voin elää mobiilisti

Vaikka tällä hetkellä matkustaminen on haasteellista, pidän kuitenkin ajatuksesta, että liiketoimintani ei rajoita minua Helsinkiin tai mihinkään muuallekaan. Pystyn tekemään töitä mistä päin maailmaa tahansa, kunhan minulla on läppäri + puhelin + kamera + netti.

Tämä on ollut aina minun unelmani ja olen onnellinen, että saavutin sen jo vuosia sitten. Esim. olen ollut lukuisia kertoja seminaareissa Jenkeissä, opiskellut päivät maailman johtavien auktoriteettien kanssa ja illalla tehnyt liiketoimintaa koti-Suomeen

  1. Voin skaalata osaamistani ja liikevaihtoa

Silloin kun tein vielä Personal Trainer hommia, niin vaikka nautin täysillä siitä, liiketoiminnan suhteen toiminta oli haasteellista. Aikaa rahasta -bisnes on todella riskialtis ja tulovirta loppuu kuin seinään, kun lähden reissuun. Eli näin ollen tuo 1. kohta on mahdoton tehdä PT:nä. 

Jos sinullakin on tavoitteita suuremmasta liikevaihdosta, niin silloin sinun tulee miettiä, miten pystyt skaalaamaan intohimoasi ja erikoisosaamistasi ilman, että olet henkilökohtaisesti läsnä. Nettivalmennukset mahdollistivat minulle 10-20 x liikevaihdon ja sen, että aloin auttamaan tuhansia ihmisiä kymmenien sijasta.

  1. Pystyn haastamaan itseäni eri tavalla

Kun teet bisnestä netissä ja sinulla on TODELLA paljon asiakkaita, saat haastaa itseäsi ihan eri tavalla. Se on todella siistiä, koska oma motiivi bisneksessä on KEHITYS. Ei raha tai mikään muu pinnallinen aihe, vaan yksinkertaisesti KEHITYS! Projektit pitää haastaa, kehittää ja innostaa minua, muuten en tee niitä! Tämän vuoksi olen vaihtanut suuntaa monesti yrittäjänä, koska olen ymmärtänyt, että nyt tästä hommasta loppu liekki. Jos haluan kehittyä, tulee minun jatkaa matkaa. Nämä ovat vaikeita päätöksiä, mutta menestyjille pakollisia. 

Vaikka hyötyjä on todella paljon, sanon kuitenkin, että matka nettivalmennuksien parissa on myös kivinen. Kilpailu on kovaa ja vaatii todella paljon, että pärjää.

Kannustan sinuakin rakentamaan juuri sellaisen bisneksen, joka tekee sinut onnelliseksi.

Olen kirjoittamassa parhaillaan e-kirjaa aiheesta ”Miten julkaiset nettivalmennuksen menestyksekkäästi”. Tässä kirjassa tulen avaamaan oman pelikirjani yksityiskohtaisesti, miten olen saanut yli 22 000 asiakasta eri nettivalmennuksiini. Liity odotuslistalle täältä, niin kuulet ensimmäisten joukossa kun kirja tulee saataville.

Ensi kertaan,
Tomi Kokko

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}