fbpx

“Hei Tomi, mietin, että aloitanko PT (tms.) palvelun vai rakentaisinko sittenkin nettivalmennuksen? Olen kuullut, että netin kautta olisi helpompi tienata enemmän?”

Tällaisia kysymyksiä minulta kysytään usein. Nettibisnes on tänä päivänä kova sana, mutta varsin usein yrittäjillä on vääriä uskomuksia ja ajatuksia nettibisnekseen liittyen. Liian monet ajattelevat, että nettibisnes on jonkinlainen kultainen tiketti vapauteen ja vaurauteen… joka on tietenkin täysi myytti.

Eli, fyysinen vai nettibisnes? Käydäänpäs tämä läpi.

Annan sulle rehellisen ja suoran vastauksen tähän… Eikä tämä ole mikään minun mielipide, vaan nyt puhumme universaaleista faktoista. 

Lyhyt vastaus: jos olet urasi alkuvaiheilla, tulee sinun ensin hallita FYYSINEN business ennen kuin voit edes unelmoida nettibisneksessä menestymisessä.

Tämä siksi, koska ennen kuin voit menestyä nettivalmennuksien kanssa, tulee sinun olla ässä yhdessä asiassa… Tämä yksi asia on ylipäätänsä se mikä erottaa tekijät turisteista.

Nimittäin TULOKSET.

Saatko tuloksia asiakkaillesi? Saatko parempi tuloksia asiakkaillesi kuin kilpailijat? Kun asiakas kohtaa haasteita – saatko ne ratkaistua ja siten pidettyä asiakkaasi tavoitteissaan kiinni?

Nyt olemme niin asian ytimessä kuin ikinä voimme olla!!

VASTA kun olet ässä siinä, että saat asiakkaillesi aivan uskomattomia tuloksia, voit skaalata palvelusi nettiin ja opettaa saman ilman fyysistä kohtaamista.

Ennen sitä menet peppu edellä puuhun.. Kuvittelet, että tiedät mitä teet, mutta ethän sä tiedä ennen kuin olet tehnyt jokusen tuhat tuntia valmennuksia.

Ihan muistutuksena, että minäkin tein noin 5 vuotta yksilövalmennuksia TÄYSIÄ PT:nä ennen kuin tein yhtään videota, kirjoitin yhtään artikkelia tai mitään digitaalista.

Tämän jälkeen otin vielä välisteppejä ennen nettivalmennuksia… aloitin nimittäin alaisten palkkaamisen ja halusin ensin varmistaa, että saan muutkin valmentajat onnistumaan asiakkaiden tuloksien kanssa käyttäen menetelmiäni.

Sen jälkeen (vieläkään ei oltu nettibisneksissä…!!) aloin tehdä ryhmävalmennustoimintaa. Eli nyt testasin, että saanko asiakkaille tuloksia ILMAN, että valmennan heitä henkilökohtaisesti.

Toisin sanoen, tein aivan valtavasti duunia sen eteen, että ensin opin saamaan asiakkailleni tuloksia ja tiesin mistä puhuin. 

Tein lukuisa välisteppejä, ennen kuin aloitin siirtymisen nettiin ja aloin vähentämään fyysistä valmennustoimintaa.

Jos haluat joku päivä tehdä duunia netin kautta, niin pidä huoli, että saat ensin tuloksia. 

Opiskele sinun erikoisosaamistasi enemmän kuin kilpailijat. Tee kovaa duunia joka päivä. 

Rakenna itsellesi ensimmäiset 30-40 asiakasta jotka ovat SUPER TYYTYVÄISIÄ juuri sinun palveluun ja joille olet saanut tuloksia. 

Mieti minkä osan prosessista voit skaalata netin kautta? Vai olisiko välissä muu steppi, kuten minullakin oli?

Minkälaisia ajatuksia heräsi? Jätä kommentti tämän artikkelin alle.

Inspiraatiolla,
Tomi Kokko

P.S. Jos haluat saada lisää vinkkejä brändäyksestä, myynnistä, markkinoinnista ja ylipäänsä hyvinvointialan yrittäjänä menestymisestä, niin suosittelen liittymään Next Level -sähköpostilistalleni. Mukana on jo yli 3000 hyvinvointialan yrittäjää. Lue lisää ja liity listalle maksutta täältä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}