fbpx

6 askeleen opas: Miten rakennat erottuvan henkilöbrändin, jonka avulla saat lisää asiakkaita ja kasvatat vaikutusvaltaa alallasi?

Maksuton opas paljastaa 6 yksinkertaista askelta vahvan ja erottuvan henkilöbrändin rakentamiseen hyvinvointialan yrittäjänä vuonna 2021.

Kun lataat oppaan, pääset myös maksuttomalle sähköpostilistalleni, missä kerron lisää vinkkejä hyvinvointialan yrittäjänä menestymisestä (pääset pois listalta milloin tahansa).

Lataamalla oppaan, annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojaselosteemme kuvaamalla tavalla.

Tomi Kokko

Minulla on 12 vuoden kokemus hyvinvointialan yrittäjänä, jonka aikana olen päässyt auttamaan yli 20 000 suomalaista kohti terveellisempää elämää.

Viimeisen 10 vuoden aikana olen käynyt seminaareissa ympäri maailmaa, palkannut mentoreita ja lukenut satoja kirjoja, eli olen käyttänyt valtavan määrän omaa rahaa hyvinvointialan liiketoiminnan salojen opiskeluun.

Minulla on mennyt 3 yritystä nurin, joten olen oppinut paljon myös kantapään kautta.

Nyt haluan päästä jakamaan vuosien aikana kertynyttä oppiani muiden yrittäjien kanssa. Minusta on mahtavaa päästä auttamaan yrittäjiä saavuttamaan tavoitteensa, nostamaan liikevaihtoaan ja elämään unelmiensa elämää.

Nähty myös mediassa:

Mitä Tomista sanotaan?

Valmennuksesta oli paljon hyötyä ja sain valmennuksen aikana paljon ideoita siitä miten lähteä rakentamaan omaa liiketoimintaa. Suosittelen lämpimästi tätä valmennusta hyvinvointialan yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa omaa liiketoimintaansa!


JOHANNA TENGMAN

- BUSINESSS-valmennukseen osallistunut

Tomilla on pitkä kokemus yritysasioista ja on hienoa, että hän jakaa sitä nyt myös meille muillekin yrittäjille, jotta voisimme välttää edes osan sudenkuopista.
Hienoa kuulla monenlaisten ihmisten kokemuksia ja osallistua mahdollisuuksien mukaan myös keskusteluihin.

Merja Hartikainen

- BUSINESSS-valmennukseen osallistunut

Tomi on ollut erittäin suuri apu omien liikeideoiden suunnittelussa sekä antanut todella monia erittäin hyviä konkreettisia käytännön vinkkejä moneen tilanteeseen. Tomin tietämys varsinkin internet-markkinoinnista, sosiaalisen median brändäyksessä ja asioiden eteenpäin viemisessä on mielestäni Suomessa aivan omaa luokkaansa.

Mikko Kemppe

Lean In Five Weeks Challenge Oy 2021 | Tietosuojaseloste