fbpx

Rakenna 100 000 € liikevaihto samanhenkisten yrittäjien seurassa tämän päivän valmennusmetodien avulla

Haku on päättynyt! Jätä nimesi odotuslistaan, niin tiedät ensimmäisten joukossa kun haku on jälleen auki.

Mikä on Next Level -ryhmä?


Ilman myynti- ja markkinointitaitoja meillä ei ole liiketoimintaa, vaan harrastus.

Next Level -ryhmä kehitettiin nimenomaan näiden taitojen koulutusta varten, varta vasten hyvinvointialan yrittäjille, jotka haluavat rakentaa yli 100 000 € / vuosi liikevaihdon bisneksen.

Moottorina pohjalla, saat rinnallesi muita samanhenkisiä yrittäjiä eikä sinun tarvitse puurtaa yksin ja hakkaa päätäsi seinään ongelmiesi kanssa. Saat tukea ja tilivelvollisuutta, sillä ilman niitä on mahdotonta pärjätä.

Ryhmässä näytämme yrittäjille, miten jokainen voi rakentaa itselleen juuri sellaisen elämäntyylin, mistä on aina unelmoinut.

Lisäksi saat ympärillesi ihmisiä, jotka uskovat sinuun, haastavat sinua ja auttavat sinua menestymään entistä suuremmin ja varmemmin.

Meillä on nyt huippuporukka kasassa, ja haku ryhmään on tältä erää suljettu. Jätä nimesi odotuslistaan, niin tiedät ensimmäisten joukossa kun haku on jälleen auki.

Next Level -ryhmä on rakennettu seuraavat periaatteet mielessä pitäen

1. Maailmanluokan menetelmät

Tarjoamme sinulle ajan tasaiset maailmanluokan menetelmät myyntiin, markkinointiin ja tuotteistukseen Tomin ja muun tiimin johdolla.

2. Timanttinen yhteisö

Samanahenkiset yrittäjät ympärilläsi tuovat lisäbuustia toimintaan ja auttavat jaksamaan yrittäjän polulla vaikeinakin aikoina. Monet ovat saaneet ryhmästä elinikäisiä ystäviä ja yhteistyökumppaneita.

3. Jatkuva tuki

Kukaan ei jää yksin, vaan tarjoamme jatkuvaa tukea, jotta saat menetelmät käytäntöön ja bisneksesi kasvuun. Pidämme siis huolen, että sinä saat varmasti tuloksia!

Yrittäjien kokemuksia Next Level -ryhmästä

Jennika

Hedelmällisyysvalmentaja, Kirkkonummi


"Oltuani ryhmässä 6kk ajan, olin jo saavuttanut edellisen vuoden liikevaihtoni. Suosittelen tätä ryhmää kaikille hyvinvointialalla toimiville yrittäjille, jotka haluavat saada konkreettisia vinkkejä ja tapoja liikevaihdon kasvattamiseen."

Juho Karjalainen

Personal Trainer, Jyväskylä


"Tulin ryhmään mukaan jo, kun aloittelin yrittäjänä. Olen saanut ryhmästä mukaan niin valtavasti tietoa ja pelimerkkejä, joita en olisi mitenkään uskonut saavani ilman tätä. Isot suositukset!"

Petri Hast

Hieroja & TRE-ohjaaja, Helsinki


"Hyvin tulee verkostoiduttua eri yrittäjien kanssa. Tästä tulee sellaista henkistä pääomaa tulevaisuuteen. Suosittelen kaikille yrittäjille, jotka kamppailevat näiden yrittäjyyden haasteiden kanssa. Täällä oppii yrittäjyydestä ihan eri levelillä."

Joni Möttönen

Hieronta & Osteopatia, Jyväskylä


"Tomi on avannut minulle koko sen mahdollisuuksien kirjon ja luonut uskoa omaan tekemiseeni. Lisäksi olen saanut ympärille samanhenkisiä ihmisiä, joka on todella suuri voimavara omien suurien unelmien tavoittelemisessa."

Heli Huovinen

Ekokosmetologi & luontaistuoteneuvoja, Kotka


"Se, että oikeasti lähdin tekemään niitä asioita, joista Tomi on meitä opettanut, mahdollisti liikevaihtoni tuplaantumisen vain kahdessa kuukaudessa."

Sirpa Boman

Fysioterapeutti, Espoo


"Tämä yhteisö on ihan mieletön! Samanhenkiset ihmiset ovat tosi tärkeitä, kun pystyy jakamaan niitä omia ideoita ja ajatuksia muiden kanssa. Siitä saa hirveästi tsemppiä.”

Ryhmässä keskitymme kolmeen tärkeään osa-alueeseen.

1. Liidien hankinta

Tässä osiossa lähdet keräämään järjestelmällisesti uusia liidejä bisnekseesi sisään. Ilman tasaista virtaa liidejä, emme pysty tekemään myyntiä.

Opetamme tässä osiossa parhaat mahdolliset keinot kerätä liidejä niin orgaanisesti ilman budjettia kuin maksullisestikin budjetin avittamana.

2. Myyntitaidot

Myynti on jokaisen liiketoiminnan tärkein ominaisuus, koska kirjaimellisesti ilman sitä liiketoimintaa ei ole olemassa.

Next Level -myyntikoulutus on hyvin uniikki, sillä poistamme paineen "myynnistä" kun keskitymme mahdolliseen asiakkaan auttamiseen ja ymmärtämiseen.

3. Tuotteistus

Yrittäjän on äärimmäisen tärkeä tietää, miten tuotteistaa palvelujaan niin, että se olisi paras diili sekä yrittäjälle itselle että asiakkaalle.


Koulutamme mm. miten rakennetaan pitempikestoisia valmennuspaketteja sekä arvokkaampia valmennuskokonaisuuksia.

Tällaisia tuloksia mentorointiryhmän yrittäjät ovat saaneet

Ensimmäinen arvokkaampi valmennuspaketti myyty! Opituilla tekniikoilla tietysti...

Yli 2000 €:n myyntiviikko! Opituilla myyntitekniikoilla saadaan huimia tuloksia!

Opitut myyntitaidot tuottavat konkreettisia tuloksia...

Hyviä tuloksia voi saada myös nopeasti, kun on valmis ottamaan opitut asiat heti käytäntöön!

Haluatko mukaan menestyjien joukkoon?

Etsin uusia menestyksennälkäisiä hyvinvointialan yrittäjiä ympäri Suomea mukaan Next Level -mentorointiryhmääni. Paikat ryhmässäni ovat rajalliset ja siksi valitsen ryhmääni vain tietynlaisia yrittäjiä:

  • Asenne kunnossa ja olet valmis kasvamaan… niin yrittäjänä kuin ihmisenä!
  • Tavoitteena rakentaa min. 100 000 € vuodessa vaihtava liiketoiminta (eli noin 8300 € per kk)
  • Liiketoiminta on jo aloitettu ja sinulla on liikevaihtoa. Jos olet vasta suunnitteluvaiheessa, niin tämä ryhmä ei ole vielä sinulle ajankohtainen.
  • Et pelkää laittaa itseäsi likoon
  • Haluat auttaa myös muita matkasi aikana
  • Menestyminen yrittäjänä on sinulle tärkeää ja olet valmis satsaamaan siihen

Jos tunnistit itsesi, voisit olla oikea yrittäjä mukaan ryhmään. Haku on suljettu, mutta voit jättää nimesi odotuslistaan:

Tätä kaikkea Next Level -ryhmässä on luvassa


Viikoittaiset valmennuspuhelut

Olemme lähes joka viikko ryhmän kanssa Zoomissa torstaisin klo 14-15.30!
Eli joka viikko sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan ja inspiroitumaan koulutuksissani sekä kertomaan, miten liiketoimintasi etenee ja mitä haasteita sinulla on. Minä ja muut ryhmäläiset autamme, sparraamme ja annamme toimivia menetelmiä.

Valmennuspäivät joka toinen kuukausi

Järjestämme joka toinen kuukausi yhteisen valmennuspäivän, jossa valmennetaan koko päivä bisneksestä (joskus myös koko viikonloppu). Nämä ovat saaneet valtavasti kiitosta, kun yrittäjät pääsevät immersioitumaan bisneksen kehittämiseen saman katon alla ja luomaan yhteyttä muihin yrittäjiin. Myös omasta arjesta irtiotto tekee todella hyvää, jotta saat laajemman perspektiivin asioihin.

Next Level HUB

Käytössäsi on laaja Next Level Hub, jossa on kaikki aikaisemmat koulutukset sekä teemme tänne jatkuvasti uutta materiaalia.

Hub on rakennettu aikaisemmin mainittujen kolmen osa-alueen, eli myynnin, liidikeruun ja tuotteistuksen ympärille.

Next Level Work Book

Yhdessä Hubin kanssa käytettävä Next Level Work Book vie sinut yhä syvemmälle liiketoimintasi kehittämiseen. Työkirjan tehtävät auttavat sinua syventymään oppimiisi asioihin ja näin ne jäävät paremmin mieleen ja osaksi arkeasi.

Suljettu keskustelualusta

Ryhmällä on oma suljettu keskustelualusta, jossa pidämme päivittäin yhteyttä, jaamme onnistumisia, haasteita ja tavoitteita.

Täällä pääset osallistumaan keskusteluihin sekä tutustumaan muihin ryhmäläisiin.

Yhteisö samanhenkisiä yrittäjiä

Samanahenkiset yrittäjät ympärilläsi tuovat lisäbuustia toimintaan ja auttavat jaksamaan yrittäjän polulla vaikeinakin aikoina.

Ryhmästä saat tukea ja tilivelvollisuutta, sillä ilman niitä on mahdotonta pärjätä. Monet ovatkin saaneet ryhmästä elinikäisiä ystäviä ja yhteistyökumppaneita.


Valmentajasi - Tomi Kokko

Minulla on 12 vuoden kokemus yrittäjänä, jonka aikana olen päässyt auttamaan yli 20 000 suomalaista kohti terveellisempää elämää.

Viimeisen 10 vuoden aikana olen käynyt seminaareissa ympäri maailmaa, palkannut mentoreita ja lukenut satoja kirjoja, eli olen käyttänyt valtavan määrän omaa rahaa liiketoiminnan salojen opiskeluun.

Minulla on mennyt 3 yritystä nurin, joten olen oppinut paljon myös kantapään kautta.

Nyt haluankin jakaa vuosien aikana kertynyttä oppia muiden yrittäjien kanssa. Minusta on mahtavaa päästä auttamaan yrittäjiä saavuttamaan tavoitteensa, nostamaan liikevaihtoaan ja elämään unelmiensa elämää.

HAKU ON KIINNI!

Miten hakuprosessi etenee?

1. Vaihe: täytä hakemus huolella

Täytä hakemus, jonka löydät tältä sivulta. Hakemuksessa käydään läpi tämän hetkinen tilanteesi ja tavoitteesi yrittäjänä. Ota tähän aikaa ja täytä hakemus huolella. Täyttäminen vie noin 10 minuuttia aikaasi.

2. Vaihe: olen sinuun yhteydessä, mikäli pääset haastattelupuheluun (ilmoitan myös mikäli valinta ei koskenut sinua)

Luen jokaisen hakemuksen läpi. Olen myös jokaiseen hakemuksen lähettäjään yhteydessä henkilökohtaisesti. Ilmoitan, jos kriteerit kohtasivat, jonka jälkeen pääsit puheluun kanssani. Ilmoitan myös, mikäli kriteerit eivät täyttyneet.

3. Vaihe: pääset varaamaan ajan kanssani haastattelupuheluun

Puhelussa käymme vielä tarkemmin läpi tavoitteitasi ja haasteitasi liiketoiminnassa. Jos molemmat näytämme vihreää valoa, pääset varaamaan ajan 60 min. Zoom-strategiapuheluun kanssani. Tämän jälkeen pääsemme laittamaan hommat kunnolla tulille!

Askarruttaako jokin? Tässä usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon liikevaihtoni tulee nousemaan?

Taidot ja menetelmät, joita tulen opettamaan ovat todistetusti toimivia menetelmiä, joilla tulee tuloksia, siitä ei ole kahta puhetta. Tästä huolimatta niiden toteuttaminen on sinusta itsestä kiinni ja sinun tulee olla valmis tekemään duunia menestyksesi eteen.

Esimerkiksi eräs ryhmässä mukana ollut yrittäjä nosti liikevaihtoaan 2000 eurosta 5000 euroon vain kahdessa kuukaudessa. Eli metodit kyllä toimivat.

Miksi mukaan pääsee vain hakemuksen perusteella?

Haluan varmistaa, että yrittäjä OIKEASTI haluaa menestyä. En anna aikaani sellaisille “yrittäjille” jotka eivät uskalla poistua mukavuusalueelta ja tee kasvuun tarvittavia asioita. Haluan myös varmistaa sen, että pystyn auttamaan juuri sinua yrittäjänä. Jos en pysty, niin senkin sanon rehellisesti hakuprosessin aikana. Lisäksi haluan koota tiimin samanhenkisiä yrittäjiä jotka pystyvät auttamaan toisia kasvamaan entisestään joten senkin vuoksi haluan ensin haastatella yrittäjiä ennen kuin päästän heidät mukaan. 

Kuinka paljon mentorointiryhmä maksaa?

Yrittäjän tulee olla valmis sijoittamaan omaan menestykseensä myös taloudellisesti. Mentorointiryhmässä yrittäjät saavat myös minun henk.kohtaista aikaani. Käyn yksityiskohdat läpi puhelinhaastattelun yhteydessä niiden kanssa joille näytän vihreää valoa osallistumisen suhteen.

Olen vasta juuri aloittanut liiketoimintani, voinko silti tulla mukaan?

Mentorointiryhmäni on tarkoitettu yrittäjille, joilla on jo perustettua toimintaa ja liikevaihtoa. En siis sparraa miten perustetaan yritys ja hoidetaan kirjanpito, vaan keskitymme ryhmässä myyntiin ja markkinointiin, kasvuun ja brändäykseen. Eli taitoihin, jotka sinullakin tulee olla hallussa, mikäli haluat menestyä alalla. Voit silti täyttää hakemuksen, sillä käsittelen ne tapauskohtaisesti ja kuten sanoin aiemmin, oikea asenne on se tärkein kriteeri ryhmään pääsyn kannalta.

En ole ihan varma voisiko tämä olla minulle, voitko auttaa?

Kyllä, laita s-postia minulle tomi@leaninfiveweeks.com niin minä tai joku tiimistäni auttaa sinua.

Copyright Next Level Business 2022