fbpx

UUTTA: E-kirja yrittäjille, jotka haluavat menestyä nettivalmennusten kanssa

“Näin julkaiset nettivalmennuksesi onnistuneesti - saa lisää tuloja, auta enemmän ihmisiä ja rakenna unelmiesi bisnes”

Pelikirja menestyvien nettivalmennusten julkaisuun asiantuntijabisneksissä.

  • Opi askel askeleelta etenevä prosessi, miten julkaiset nettivalmennuksesi onnistuneesti, vaikka et olisi koskaan aiemmin julkaissut nettivalmennusta.
  • Oma pelikirjani ja taktiikat nettivalmennusten markkinointiin, joiden avulla olen saanut yli 22 000 ihmistä eri nettivalmennuksiini
  • Yleisimmät virheet, joita välttää, joiden takia suurin osa nettivalmennuksista epäonnistuu

Jos olet asiantuntijayrittäjä ja haaveilet nettivalmennuksen julkaisemisesta tai olet jo julkaissut nettivalmennuksesi, mutta et saanut haluamiasi tuloksia, tämä saattaa olla tärkein kirja, jonka luet tänä vuonna.

Nettivalmennus = helppoa ja nopeaa rahaa? Mietipä uudelleen...

Totuus on se, että liian monet yrittäjät menevät vikaan julkaistessaan nettivalmennuksia.

Ajatellaan, että laitat kurssin kasaan, kuvaat pari videota ja asiakkaita tulee ovista ja ikkunoista sisään, kunhan videot näyttävät hyvältä...

Lopputulos on kuitenkin tämä: 0 kauppaa.

Yrittäjä turhautuu ja eikä koske nettivalmennuksiin enää pitkällä kepilläkään. Aikaa, vaivaa ja rahaa on heitetty hukkaan...

Näin käy valitettavan monen yrittäjän kohdalla ja siksi nettivalmennuksissa menestyminen jää monen kohdalla pelkäksi haaveeksi.

Vaikka (etenkin nyt koronan aikana) nettivalmennusten kanssa menestyminen on haastavaa, ei se ole mitään rakettitiedettä.

Sinäkin pystyt menestymään nettivalmennusten kanssa, ei kysymystäkään.

Katsos, tässäkin liiketoimintamallissa on kyse tietyistä lainalaisuuksista ja säännöistä kuten aina bisneksessä. 

Kuvittele hetki tätä.

Julkaiset nettivalmennuksesi ja saat välittömästi innokkaita osallistujia mukaan luottokortit kädessä valmiina maksamaan.

Annat osallistujillesi mahtavan kokemuksen nettivalmennuksesi kautta ja he rupeavat puhumaan sinusta eteenpäin…

Kun noudatat näitä lainalaisuuksia ja sääntöjä, tämä voi olla todellisuutta sinunkin kohdallasi.

Siksi kirjoitin kirjan yrittäjille, omaan kokemukseeni pohjautuen, miten julkaiset nettivalmennuksen menestyksekkäästi. Uskon, että tästä on tämän päivän kovassa kilpailussa hyötyä monille nettivalmennuksista haaveileville yrittäjille.

Mitä tulet saamaan?

Tämä ei ole mikä tahansa bisneskirja, jossa on enemmän ilmaa kuin oikeaa tavaraa - vaan kyseessä on testattu pelikirja, joka sisältää ainoastaan sellaisia taktiikoita, joita olen itse käyttänyt vuosia hyvällä menestyksellä.

Kirja on hyvin helppolukuinen. Se sisältää noin 150 sivua ja voit lukea sen halutessasi vaikka yhdessä iltapäivässä.

Kirjassa pääset ”konepellin alle” näkemään oman systeemini, jonka kautta olen saanut yli 22 000 asiakasta nettivalmennuksiini.

Tässä on pieni maistiainen siitä, mitä kirja tulee pitämään sisällään...

✅ Askel askeleelta etenevä prosessi, miten julkaiset nettivalmennuksesi onnistuneesti niin, että saat heti sen julkaisupäivänä innokkaita osallistujia liittymään mukaan.

✅ Miten varmistat, että nettivalmennuksellesi on kysyntää, jotta et haaskaa aikaasi jonkun sellaisen tekemiseen, mitä ihmiset eivät halua.

✅ Omat top 5 onnistumisen avaimet & mokat nettivalmennusten kanssa

✅ Miten saat teknologian toimimaan helposti ilman turhaa säätöä ja isoja kuluja?

✅ Miten rakennat "hypeä" ennakkoon ennen kuin olet kuvannut valmennuksestasi sekuntiakaan? (pre-launch-taktiikka).

✅ Onko kannattavampaa tehdä yhteislähtö vai "Netflix-malli"?

✅ Tehokkaat keinot nettivalmennuksen markkinointiin, joiden avulla olen saanut yhteensä yli 22 000 ihmistä mukaan nettivalmennuksiini.

✅ Miten voit hyödyntää webinaareja nettivalmennuksesi markkinoinnissa, vaikka kukaan ei olisi koskaan kuullutkaan sinusta?

✅ Onko sähköpostimarkkinointi kuollut vuonna 2022? Ei ole! Kerron menetelmät, miten hyödynnät sähköpostimarkkinointiasi tehokkaasti nettivalmennuksesi markkinoinnissa

✅ Miten luot VAU-efektin nettivalmennuksesi kävijöille niin, että heistä tulee fanejasi ja kertovat sinusta eteenpäin muille.

✅ Totuus nettivalmennuksista: miksi 90% nettivalmennuksista epäonnistuu?

✅ Nettivalmennuksesi myyntisivun tärkein elementti (jos tämä ei ole kunnossa, myyntiä ei tule!)

✅ Miten saat ihmiset luottamaan sinuun, vaikka sinulla ei olisi aikaisempien asiakkaiden kokemuksia?

✅ Sinun täytyy olla hyvä teknologiassa, jotta voit rakentaa nettivalmennuksesi. Väärin! Kerron helpot työkalut, joita käyttämällä saat nettivalmennuksesi toimintaan vaivattomasti ilman korkean tason teknistä osaamista.

✅ Mitä sinun ei koskaan tule tehdä julkaistessasi nettivalmennustasi? (#1 nettivalmennusten tappaja)

✅ Ja paljon, paljon muuta...

Kun opit nämä taktiikat…

Osaat rakentaa ja julkaista uuden nettivalmennuksen koska tahansa. Et enää ikinä tule jäämään paikoillesi ja hakkaamaan päätäsi seinään, koska tiedät mitä sinun tulee tehdä.

Pääset auttamaan suurempaa joukkoa ihmisiä, joita et voisi aikaa rahasta -bisneksen kautta tulla koskaan auttamaan. Siksihän me tätä tehdään, että saamme auttaa mahdollisimman monta ihmistä, eikö niin?

Tomi Kokko

Minulla on yli 10 vuoden kokemus nettivalmennusten lanseeraamisesta niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Olen järjestänyt näiden vuosien aikana lukuisia nettivalmennuksia, joiden kautta olen päässyt auttamaan yli 22 000 ihmistä kohti terveellisempää elämää.

Tein urani alussa useita virheitä rakentaessani ensimmäisiä nettivalmennuksiani, joista maksoin kalliit oppirahat. Nämäkin virheet olisivat olleet helposti vältettävissä, jos tällainen kirja olisi ollut olemassa 10 vuotta sitten. 

Tähän kirjaan olen tiivistänyt kaiken tähän asti oppimani, jotta sinulla on mahdollisuus onnistua nettivalmennusten kanssa isommin kuin koskaan!

Kenelle tämä kirja on tarkoitettu?

  • Haaveilet nettivalmennusten tekemisestä, mutta et olet vielä päässyt alkuun
  • Teet jo nettivalmennuksia, mutta et ole saanut tarpeeksi hyviä tuloksia
  • Haluat oppia tärkeitä bisnestaitoja liittyen nettivalmennuksiin.

Mitä tehdä seuraavaksi?

Kuten sanoin, saat kirjan omaksesi hintaan 49 € (sis. alv). Pääset tilaamaan kirjasi klikkaamalla alla olevaa nappia. Saat heti oston jälkeen linkin kirjaasi sähköpostiisi, eli pääset kirjaan käsiksi ja opiskelemaan asioita saman tien!

100% 30 päivän tyytyväisyystakuu


100% 30 päivän tyytyväisyystakuun ansiosta tämä 49 euron investointisi on täysin riskitön. Mikäli luettuasi kirjan, olet sitä mieltä, että se oli ajan hukkaa etkä saanut siitä mitään irti, annamme rahasi kokonaisuudessaan takaisin. 

Reilua, eikö?

Hanki kirja itsellesi klikkaamalla alta:

Usein kysytyt kysymykset:

Miten saan pääsyn kirjaani?

Saat pääsyn kirjaasi heti oston jälkeen. Lähetän sinulle tilauksesi jälkeen kirjan latauslinkin sähköpostiisi, jonka jälkeen pääset lukemaan sitä ja lataamaan kirjasi laitteellesi. Mikäli viestiä ei tule, tarkasta myös roskapostikansiosi. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä info@nextlevelbusiness.fi

Miten voin maksaa?

Pystyt maksamaan useimpien yleisimpien maksutapojen kautta kuten verkkopankit, maksukortit, MobilePay eri laskutuspalvelut ja osamaksuvaihtoehdot.

Pitääkö minun olla hyvinvointialalla toimiva yrittäjä? 

Ei tarvitse. Tämän e-kirjan lainalaisuudet toimivat alasta riippumatta, kunhan teet asiantuntijana liiketoimintaasi ja tavoitteenasi on menestyä nettivalmennusten kanssa.


Olen jo julkaissut nettivalmennukseni, saanko tästä mitään uutta?

Mahtavaa, että olet jo ottanut härkää sarvista ja julkaissut nettivalmennuksesi. Tämä e-kirja sopii loistavasti myös sellaisille yrittäjille, joilla on jo nettivalmennus, mutta toivoisi saavansa entistä parempia tuloksia ja kehittymään nettivalmennusten kanssa.


En ole ihan varma onko tämä e-kirja minulle, voitko auttaa??

Kyllä, laita s-postia meille info@nextlevelbusiness.fi niin minä tai joku tiimistäni auttaa sinua.


P.S. Jos olet sellainen kuten minä, ja skippasit vain sivun loppuun, niin pähkinän kuoressa tästä on kyse:

Saat 150 sivuisen e-kirjan, jossa kerron oman pelikirjani menestyvien nettivalmennusten julkaisuun asiantuntijabisneksissä.

Pääset hankkimaan kirjasi hintaan 49 € (sis. alv). Koska kyseessä on e-kirja, pääset kirjaasi käsiksi heti oston jälkeen. Voit siis aloittaa oppimisen ja inspiroitumisen saman tien!

100% tyytyväisyystakuu tekee sijoituksestasi riskittömän. Palautan rahasi kokonaisuudessaan takaisin, jos kirja ei ollut mieleesi.

Klikkaa tästä ja hanki kirja itsellesi. Et tule katumaan!