fbpx

5 varmaa menetelmää, miten saat lisää asiakkaita ja nostat liikevaihtoasi hyvinvointialan yrittäjänä

Maksuton opas paljastaa 5 varmaa ja yksinkertaista keinoa saada lisää asiakkaita ja nostaa liikevaihtoasi hyvinvointialan yrittäjänä. Kun lataat oppaan, pääset myös maksuttomalle sähköpostilistalleni, missä kerron lisää kullanarvoisia vinkkejä, miten menestyä hyvinvointialalla (pääset pois listalta milloin tahansa).

Lataamalla oppaan, annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojaselosteemme kuvaamalla tavalla.

Tomi Kokko

Minulla on 12 vuoden kokemus hyvinvointialalta ja olen päässyt auttamaan yli 20 000 suomalaista kohti terveellisempää elämää.

Viimeisen 10 vuoden aikana olen käynyt seminaareissa ympäri maailmaa, palkannut mentoreita ja lukenut satoja kirjoja, eli olen käyttänyt valtavan määrän omaa rahaa hyvinvointialan bisneksen salojen opiskeluun.

Nyt olen valmis avaamaan vuosien aikana oppimaani ja haluan auttaa hyvinvointialalla toimivia yrittäjiä tekemään kannattavampaa liiketoimintaa ja elämään sitä omaa unelma elämää.

Tomi on nähty myös mediassa:

Mitä Tomista sanotaan?

Valmennuksesta oli paljon hyötyä ja sain valmennuksen aikana paljon ideoita siitä miten lähteä rakentamaan omaa liiketoimintaa. Suosittelen lämpimästi tätä valmennusta hyvinvointialan yrittäjille, jotka haluavat kasvattaa omaa liiketoimintaansa!


JOHANNA TENGMAN

- TOMIN BUSINESSS-valmennukseen osallistunut

Tomilla on pitkä kokemus yritysasioista ja on hienoa, että hän jakaa sitä nyt myös meille muillekin yrittäjille, jotta voisimme välttää edes osan sudenkuopista.
Hienoa kuulla monenlaisten ihmisten kokemuksia ja osallistua mahdollisuuksien mukaan myös keskusteluihin.

Merja Hartikainen

- TOMIN BUSINESSS-valmennukseen osallistunut

Tomi on ollut erittäin suuri apu omien liikeideoiden suunnittelussa sekä antanut todella monia erittäin hyviä konkreettisia käytännön vinkkejä moneen tilanteeseen. Tomin tietämys varsinkin internet-markkinoinnista, sosiaalisen median brändäyksessä ja asioiden eteenpäin viemisessä on mielestäni Suomessa aivan omaa luokkaansa.

Mikko kemppe, yrittäjä

Lean In Five Weeks Challenge Oy 2022 | Tietosuojaseloste