fbpx

Tässä blogitekstissä puhun sinulle sisällöntuotannosta ja siitä, kannattaako tehdä videoita vai kuva + tekstisisältöä.

Ihan kärkeen, jos haluat joka viikko näitä menestyvän yrittäjän vinkkejä suoraan sähköpostiisi, niin suosittelen liittymään sähköpostilistalleni. Listassani on jo 4000 yrittäjää, mistä olen super fiiliksissä ja otettu! Voit liittyä listalle maksutta klikkaamalla itsesi tänne.

Kumpaa sitten kannattaa tehdä, video- vai kuva + tekstisisältöä? Se riippuu monesta muuttujasta, mutta yleisesti uskallan linjata, että videot voittavat tekstin mennen tullen. Miksi sanon näin?

Siksi, koska videoiden kautta pystyt tuomaan SINUA asiantuntijana tehokkaasti esiin. Seuraajasi pääsevät oikeasti tutustumaan SINUUN… Kuka sinä olet? Minkälainen persoona olet? Miten opetat asioita? Miten kommunikoit? Mikä saa sinut syttymään?

Toisin sanoen, videoiden kautta saat luotua YHTEYDEN seuraajiisi ja mahdollisiin asiakkaisiin.

Et arvaakaan kuinka monta kertaa olen kuullut, kun joku pysäyttää minut kadulla ja sanoo, että “ihan kuin tuntisin sinut, koska olen katsonut niin monia videoitasi.”

Tämä on sen merkki, että videot ovat olleet autenttisia ja sanoma on mennyt perille.

Tämän lisäksi Facebookin, Instagramin ja tietenkin YouTuben algoritmit suosivat edelleenkin videoita! Nämä alustat rakastavat sitä, jos pystyt tekemään 5-10 min videoita, joissa saat pidettyä katsojan huomion. Tämä siksi, koska alustat haluavat pitää ihmiset heidän alustoillaan mahdollisimman pitkään ja videot ovat siihen tehokkaampia kuin kuva+teksti.

Moni sanoo minulle, kun kehotan heitä alkamaan tekemään videoita, että eivät he viitsi… 

Ei ole tarpeeksi sanottavaa… Ei porukka tykkää tarpeeksi… Ja etenkin jos sanoo väärin ja tulee kritiikkiä.

Hei… oletko sä yrittäjä?  Vai tykkäätkö vaan ideasta, että kutsut itseäsi yrittäjäksi?

Ehkä olet sittenkin “työntekijä”, joka hoitaa hommansa, mutta ei uskalla laittaa itseään likoon? Sekin on ihan ok, jos sen olet nyt tajunnut. Ei kaikista ole yrittäjäksi…

Jos sen sijaan oikeasti haluat saada jotain aikaiseksi yrittäjänä, ei ole muita vaihtoehtoja, kuin laittaa itsesi likoon!! Ja sanomista tulee joka tapauksessa, mitä sitten? 

Anna mennä vaan ja tämä mitä aina hoen… ALOITA ENNEN KUIN OLET VALMIS!!

Näkisitpä mun ekoja videoita, joita kuvasin 10 vuotta sitten. Aivan kauheaa katsottavaa ja niille oikeasti naurettiin. Mutta ei sillä ole mitään väliä…

Tiesin, että jos kuvaan 5000 videota, niin eiköhän se jossain vaiheessa helpotu. Ja näinhän siinä kävi. Olen kuvannut tuhansia videoita, joita on katsottu miljoonia kertoja. 

Käytännössä olen rakentanut 80% liiketoiminnastani videoiden kautta. 

Se on aivan valtava voimavara ja “Asset” jos otat videot haltuun.

Koska tulee seuraava videosi? Muista jakaa mulle linkki kun julkaiset, niin katson ja annan palautetta. Laita linkki vaikka alla olevaan kommenttikenttään!

Terveisin,
Tomi Kokko
Hyvinvointialan menestysvalmentaja

P.S. Jos haluat saada lisää vinkkejä brändäyksestä, myynnistä, markkinoinnista ja ylipäänsä hyvinvointialan yrittäjänä menestymisestä, niin suosittelen liittymään Next Level -sähköpostilistalleni. Mukana on jo yli 4000 hyvinvointialan yrittäjää. Lue lisää ja liity listalle maksutta täältä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}